Mobirise Website Builder

Kako pripremiti dom za prodaju u nekoliko jednostavnih koraka

Odlučili ste se za prodaju vašeg doma. Ne znate odakle krenuti. U narednom tekstu uputićemo vas kako u nekoliko jednostavnih koraka pripremiti dom za prodaju.

PRVI KORAK bio bi procjena nekretnine. Samo ispravnom procjenom vaše nekretnine možete postići najbolju cijenu. Niste upućeni u tržišne cijene nekretnina u vašem okruženju? Ne znate nikoga ko bi to učinio za vas? Obratite se eProcjenitelju. Na jednostavan način, sa par klikova saznajte realnu cijenu vašeg doma.

DRUGI KORAK trebao bi biti jednostavniji. Odnosi se na temeljito čišćenje doma. Očistite sve prostorije u vašem domu. Riješite se starih stvari koje nisu od koristi a ostavile bi loš dojam na mogućeg kupca. Ne zaboravite da je manje više, stoga uklonite suvišne komade namještaja kako bi se stekao bolji uvid u prostor.

TREĆI KORAK odnosi se na stanje vašeg vrta. Ne zaboravite da je prvi dojam najvažniji. Ukoliko vaš dom posjeduje vrt, potrudite se da on bude uredan. Pokošen travnjak i nekoliko cvijetnih lijeha mogu mnogo učiniti kod postizanja pozitivnog prvog dojma.

ČETVRTI KORAK jedan je od onih koje mnogi od nas uporno izbjegavaju poduzeti, do te mjere da naučimo živjeti sa sitnim nepravilnostima u našim domovima. Vršenje sitnih popravki i otklanjanje kvarova, kao što su slavina koja curi, zamjena sijalica, neispravne utičnice, mjestimično škripav pod itd, podići će vrijednost vašeg doma.

PETI KORAK pronađite dobrog agenta/agenciju za nekretnine. Iskusan agent može učiniti mnogo za vas po pitanju prodaje vašeg doma, od postizanja više cijene do savjeta koji će vam uveliko olakšati cijeli ovaj proces.
Sretno!

AI Website Generator